Elin Jaconelli

Kategori: FASHION

vill hawww

 
 
 
dagens vill hawww är den här ursnygga baker boy-mössan från h&m. så fin färg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

faller mig i smaken

 
 
det syns ganska tydligt vad som faller mig mest i smaken för tillfället: randigt, espadrillos, jumpsuits, olika nyanser av khaki, stråväskor & söta knappar. jag tror faktiskt att jag måste klicka hem solbrillorna från ray ban också. löjligt snygg modell.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

när håret känns pfft

 
 
jag har en bakerboy hat i tjockt filtmaterial som jag älskar, men jag skulle vilja köpa en "tunnare" också som funkar nu under sommarmånaderna. räddaren i nöden när håret känns pfft. ni hittar den olivgröna HÄR & den svarta HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good vibes top

 

jag tycker verkligen om den HÄR randiga toppen från chiquelle! jag ser fram emot att bära den under en tunn, svart, figursydd kappa till hösten & låta de fina volangerna titta fram i ärmsluten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fransar

 
 
är inte detta sommarens coolaste sandaler? ni hittar dem HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

platta sandaler

 
 
när jag invigde min randiga sommarklänning i lördags så kom jag på att jag saknar ett par enkla, platta sandaler i någon enkel naturfärg... superfint när man har på sig jeansshorts & en vit tischa också till exempel! funderar på att beställa ett av de här paren:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wedge

 
 
 
perfekta sommarskor från h&m:
 
 
 
 
 
 
 
 

gymshark

 
 
pappa swishade mig i morse & tyckte att jag skulle göra något kul (jag har världens gulligaste pappa) varpå jag tyckte att ett par nya gymshark-byxor var på sin plats. väntar med spänning på mitt paket! seamless ombré-setet som jag beställde för några veckor sedan är riktigt drömmigt. älskar deras grejer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

air max 270

 
 
så nöjd med mina nya träningsskor från nike! modellen heter air max 270! bevakar dem i vitt & ljusblått också... de rosa finns HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

från mig till mig

 
 
förutom alla fina presenter som jag fick av mina nära & kära så beställde jag även några trevliga födelsedagspresenter från mig till mig... från favoritbutiken ZARA såklart! väskan med ringar på handtagen ser ut som en riktig designerväska, men kostar bara en femhundring! sandaletterna med nitar har jag bloggat om förut & efter över en veckas sug kände jag att de var värda att klickas hem. den vida jumpsuiten var något av ett spontanköp. scrollade förbi den bland nyheterna & kunde helt enkelt inte låta bli. superfin på sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gotta ner oss

 
 
vi kan väl gotta ner oss i lite najsiga partyoutfits såhär en lördag?
 
 
 
1 | 2
 
 
 
 
3 | 4
 
 
 
 
 
 
 
 
7 | 8
 
 
 
 
9 | 10
 
 
 
 
11 | 12
 
 
 
 
13 | 14
 
 
 
 
 
 
 

kalasmåndag

 
 
min lediga måndag bjuder på tentaplugg & kalas hos farmor! men, först grötfrukost, nät(fönster)shopping & gym!
 
 
1 | 2
 
 
 
 
3 | 4
 
 
 
 
5 | 6
 
 
 
 
7 | 8
 
 
 
 
 
 
 
 
11 | 12
 
 
 
 
13 | 14
 
 
 
 
 
 

hög midja på båda

 
 
jag har hittat två par jeans som jag gillar! det första paret är ett par klassiska levi's med lite revor & det andra paret är ett par vintage looking-mom jeans i en urtvättad svart nyans. hög midja på båda förstås.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hörde jag mjau?

 
 
lawdamercy, vilka kattiga sandaletter! ÄLSKAR DEM. vill bära dem till gråsvarta jeans, en vit tischa & med rött nagellack på tårna. hörde jag mjau? ni hittar dem på ZARA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

icy pink

 
älskar den isigt rosa nyansen på den här dressen från nike! ni hittar byxan HÄR & tröjan HÄR.
 
 
 
 
 
 
 
 

himmelsblå

 
 
rosa kostym är en av vårens stora trender, men kolla in den här himmelsblå skönheten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

seamless ombré

 
 
när gymshark lanserade nya seamless set i ombréfärger så var jag som en hök på hemsidan. allt sålde slut på nolltid, men jag knep det grå & det korallfärgade setet nedan. det korallfärgade är säkert superfint när man är brun & det grå känns mer coolt & användbart liksom. får se vilket jag behåller eller om båda kanske får stanna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

anine bing x gina tricot

 
 
hur drömmig är inte anine bings kollektion för gina tricot? in stores now!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

gul som en sol

 
 
äntligen är det vår på riktigt! jag satt till & med på en uteservering & åt middag & drack öl i helgen. så najsigt! ni vet själva vad det betyder: VÅRKLÄDER! kan vi ta en minut & bara njuta av hur fin den knallgula jeansjackan är...?
 
 
 
1 | 2
 
 
 
3 | 4
 
 
 
5 | 6
 
 
 
7 | 8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15 | 16