Elin Jaconelli

Kategori: FASHION

malmoe

 
 
då var det torsdag & jag ska till malmö med emma! vi har ett möte inbokat & sedan tänker vi oss en runda i stan & lite mat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
boyfriendjeans | randig skjorta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

birthday girl

 
 
idag fyller jag 28. för exakt ett år sedan hade jag precis blivit singel, hade en tillfällig bostad & framtiden kändes helt enkelt väldigt luddig. nu - ett år senare - så är jag lyckligt kär, har min egen lägenhet, är fast anställd & har sökt in till högskolan. ibland känns det som att man står & stampar på samma ställe månad efter månad, men när man tittar tillbaka så ser man hur långt man faktiskt har kommit.
 
jag inleder min födelsedag med ett besök hos tandläkaren. inte okej. men, jag har som bekant två visdomständer som är på väg fram i underkäken & har till & från väldigt ont så det ska bli skönt att kolla upp det. sedan ska jag jobba 16-20.15 & avsluta kvällen med lite käk i stan. jag ville verkligen inte fira min födelsedag i år utan bara ha en casual middag med familjen, men att åka hem & ruttna på sin fölsis känns såklart inte så kul heller. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

king

 
 
 
idag ska jag vila, tvätta & försöka att ta det så lugnt som möjligt. i eftermiddag kommer neven. han ville få vakna med mig & gratta mig på morgonen på min födelsedag & jag säger inte emot. king.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

western

 
 
 
jag tycker verkligen att detta western-inspirerade slip ons är så coola. vill bära dem tillsammans med en ljus, lite vid jeanskjol!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

som en chef

 
 
tänk att dyka upp i den här vita kostymen på midsommar när alla andra har på sig sommarklänningar. som en riktig chef.
 
 
 
 
 
 
 
 

pearls

 
 
idag kommer min neven. vi firade 9 månader som par i söndags & jag fick den bukett blommor som han på vår 1-månadsdag lovade att jag ska få den 26e varje månad. hur fin? nu ska jag slöa vid laptopen en stund innan han kommer!
 
jag måste förresten köpa mig ett par slip ons med pärlor på. får nog bli de rosa här nedanför. sen vill jag ha ett par svarta med guld & pärlor på också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bubblegum

 
 
idag jobbar jag från öppning till stängning. känns lite vemodigt att åka dit när man vaknar med världens snyggaste man bredvid sig, men han ska ändå iväg på match så då kan jag lika gärna roa mig med några timmar dubbel ob! ikväll ska vi ut på en casual dinner med joel & erika.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

mint

 
 
 
jag kollar nyheter & kommer snartGT's webshop varje dag. jag gillar att ha koll på vad som har kommit in i butiken när jag har varit ledig & det är såklart viktigt att hålla sig ajour så att man kan hjälpa kunderna också... här är några av mina recent faves. den mintgröna stickade tröjan med volanger är så fin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

insanely gorgeous

 
 
 
upplever ni också att ZARA har blivit mycket billigare (eller rättare sagt mer prisvärda) den senaste tiden? de två supercoola väskorna nedan kostar till exempel 199 respektive 189 kronor styck! perfekta partyväskor. men, jag känner ändå mest cravings för den mörkgröna kostymen. vill bära den på en middag- & drinkkväll med mina lackpumps till. med håret spikrakt i mittbena. volangbyxorna är också insanely gorgeous.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feel good-fashion

 
 
 
detta är feel good-fashion om ni frågar mig. mode som sticker ut. statementplagg liksom. färg, nitar, päls, blommor, mönster, asymmetri, snören & lite too much of everything. gotta love it.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nunna

 
 
 
våren hos ZARA är riktigt jävla farlig. jag måste ha gingham-blusen överst. hade matchat den med jeans istället för svarta byxor dock. väskan i guldmetallic är också riktigt fin. hade varit klockren till alla helsvarta looks. pälstofflorna älskar jag, men neven tokdissade dem & jag vill inte ha på mig kläder eller skor som han tycker är tvärfula... han behöver inte älska allt, men jag vill ju inte han ska skämmas när han går bredvid mig. ni fattar. den blommiga kimonon är ljuvlig. tänk till ett par ljusa jeansshorts i sommar eller över den lilla svarta klänningen. den vita skjortan med volanger fastnade jag för när jag såg den på kenza. hon klär i & för sig i allt. jag hade förmodligen sett ut som en nunna i den.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

greens, greys, pinks & blacks

 
 
jag såg fram emot en lång sovmorgon idag, men blev väckt klockan 8 av att grannen luftade sina element så att det ekade, bubblade & rann i alla mina element ockå... blev först livrädd & trodde att det var en läcka tills jag kom på att jag fått ett mail angående just elementen... åt frukost, klädde på mig & promenerade hem till syrran & seth på en kopp te för att slippa vara hemma när rörmokaren kom till min lägenhet. om det är något som ger mig ångest så det när rörmokare, hantverkare osv. ska gå in i mitt hem. jag, emma & seth tog en PW i kylan & köpte med oss fika hem till henne. jag har även hunnit med ett besök på solariet & en powernap. eller, power & power. jag blir alltid sjukt seg när jag sover mitt på dagen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

småfix

 
 
idag jobbar jag 16-20.15 vilket passar perfekt eftersom jag har en hel del ärenden & småfix att hinna med innan dess. neven hämtar mig efter jobb (hur magisk är han inte som kör fram & tillbaka till helsingborg för att få sova med mig en extra natt!?) & sen ska vi till lokalen & fixa med dukning osv. inför festen. yeez, vad kul det ska bli! jag är nog mer taggad på den här 30 -årsfesten än the birthday boy himself till & med! gillar ju hans familj så jävla mycket. har verkligen haft tur som har fått så fina människor som bonus. & jag är superglad över att min familj kommer till kristianstad & firar med oss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

party rock anthem

 
 
au revoir paris & bonjour suède! dags att ladda om för på söndag fyller min man 30 år så på lördag ska vi ha en stor jävla fest med hans familj, släkt & vänner samt min familj. jag är så exalterad över att våra två familjer äntligen ska få träffas! vi blir typ 50 personer så vi har hyrt en lokal i kristianstad, styrt upp mat & dricka & förberett en maxad playlist med massor av juggetracks. enda problemet är vad jag ska ha på mig... har några dagar på mig att klura. den lilla svarta med en uppsättning klackar funkar ju alltid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pop of color

 
 
 
för mig kommer suget efter färg som ett brev på posten varje vår...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ck slides

 
 
 
några av mina favoriter atm. jag köpte calvin klein-tofflorna i svart i somras. så snygga. & sköna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mono

den HÄR baddräkten är för jäkla snygg tycker jag. när jag är på stranden eller glassar vid poolen så har jag alltid bikini, men om man till exempel är på spa eller badar i en pool inomhus så känns ju baddräkt lite mer classy. den här var snyggt skuren i rumpan också, vilket jag nästan alltid tycker är det svåra när man letar baddräkt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

at work

 
 
 
det är alltid spännande när man kommer tillbaka till jobb efter några dagars ledigt. det trillar ju in nyheter varje dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spring treasures

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shopping distaction

 
 
en något nervös elin ska iväg på cellprov nu innan jobb. alltid obehagligt, men det måste ju göras... hoppas på snabba provsvar så att jag slipper gå & oroa mig i flera månader. nu distraherar jag mig själv med lite onlineshopping innan det är dags!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ankelkorta jeans

 

 

gammelrosa kappa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dress for less

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my slightly perverted mind

 
 
alla hjärtans dag närmar sig & det är nog en av mina favorithögtider. om det nu räknas som en högtid... jag tycker att det är fantastiskt fint att det finns en dag på året då vi helt enkelt firar kärleken & jag längtar efter att få fira med min man. jag är dessutom ledig både den 14e & den 15e så jag ser extra mycket fram emot alla hjärtans dag i år! den bästa presenten man kan ge sin man (enligt my slightly perverted mind) är att klä på sig lite sexiga undies & helt enkelt ge bort sig själv. alla gillar väl "upplevelsepresenter"?