Elin Jaconelli

Kategori: FASHION

nektariner

 
 
jag är inne på min fjärde lediga dag i sträck. välbehövligt ibland! startar dagen med lite nätshopping. bland annat den svarta playsuiten nedan som är så användbar! i vanlig ordning så tar alla skönhetsprodukter slut samtidigt så jag måste klicka hem ny hudvård, solkräm & lite smink också... måste även beställa lite nya storlekar hos ZARA. har fått hem några paket därifrån de senaste dagarna & antingen så har mina lår & rumpa blivit betydligt mer juicy eller så har ZARAs jeansstorlekar krympt rejält. beställde ett par jeans i storlek 36 & jag fick knappt upp dem över knäna. lite frukost på det också. mina nya favoritknäcken med kalkon, en kopp te & en nektarin. nektarinerna är så himla goda nu! kan äta hur många som helst! varje ledig dag ska inledas med en riktigt lat frukost!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

travel

 
 
snart är det dags för solsemester & jag kan inte låta bli att kolla på strandväskor, sliders & sköna cover ups! nu är det inte lång tid kvar tills vi åker. vår plan är att först köra till prag, övernatta en natt där & sedan köra vidare mot kroatien. i makarska har vi bokat hotell i en vecka & efter den veckan hoppar vi in i bilen & kör till nevens hemstad i bosnien. i bosnien stannar vi i knappt en vecka & tar sedan flyget hem. vilket äventyr! jag & familjen bilade alltid till grekland när jag var liten & det är verkligen en helt annan upplevelse att köra. man får se så mycket på vägen & resan blir liksom en del av målet.
 
 
 
BEACH BAGS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SLIDERS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COVER UPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

magiskt

 
 
idag jobbar jag 17-20.15 & sedan blir jag hämtad av min baby. vi har träffats sjukt lite de senaste dagarna så det ska bli magiskt! innan dess ska jag iväg på ett par ärenden. en av mina (tre) ZARA-beställningar har kommit så den ska jag hämta ut, jag ska handla lite & så ska jag inom en frisör & snacka hairtalk-extensions. jag är sugen på att göra en hårförlänging inför semestern & har enbart hört positivt om hairtalk. man kommer visserligen undan lite billigare med keratin, men alla säger ju att det förstör ens eget hår... jag använder mina clips flera dagar i veckan nu så jag tror faktist att en riktig hårförlänging hade varit mer skonsamt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bita ihop

 
 
idag ska jag till gynmottagningen för att följa upp mina cellförändringar. usch. jag har gjort det förut & det är ingen trevlig upplevelse alls. först så penslar de på en lösning på livmodertappen för att titta hur utspridda cellförändringarna är & sedan gör de en biopsi där de knipsar av små bitar av livmodertappen som skickas iväg på undersökning. säger ju sig självt att det inte är särskilt behagligt... men, hälsan går alltid först så det är bara att bita ihop. kanske har det läkt ut av sig själv den här gången! innan det tråkiga så ska jag & neven in till stan en sväng. min ena nagel gick åt helvete i tisdags så jag måste fixa dem innan helgen. sen blir det lunch! är sugen på chevresallad.
 
 
 
bästa sättet att distrahera sig själv:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mönstrad kimono | maxikjol
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pinks & yellows

 
 
jag tvättar & städar lite så att jag slipper tänka på det när min arbetsvecka börjar imorgon. nätshoppar lite mellan maskinerna också. skulle vilja ha lite nytt till semestern! min garderob är väldigt svart så det skulle vara kul med lite färg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

phresh out the shower

 
 
har precis kommit ut ur duschen. pigg & fräsch & rakad från topp till tå. undrar hur många timmar jag spenderar med rakhyveln under ett år... vill inte ens tänka på det. nu ska jag sticka & handla & sen greja lite i köket & fixa hår & smink innan neven kommer hem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beige klänning | partyklänning i aprikos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

smart shopping

 
 
jag är verkligen galet shoppingsugen just nu. jag har faktiskt ett knep för att inte gå helt bananas & det är att jag alltid väntar i minst en vecka med att beställa om jag hittar något online som jag vill ha. bästa sättet att undvika korkade spontanköp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

klump i magen

 
 
jag vaknade med en stor klump i magen i morse. jag är ett kontrollfreak så jag får ångest när det händer saker som jag inte själv kan styra över. jag försöker att tänka att det som händer kanske är för mitt eget bästa. det kanske är en del av min utveckling. det kanske inte alls är ett test utan helt enkelt som bitarna håller på att falla på plats. för att en ny dörr ska kunna öppnas så måste ju en annan stängas. men, det är tufft. när jag redan tyckte som mest synd om mig själv idag så fick jag dessutom åka till vårdcentralen med en muskelbristning i bröstkorgen. känns som att någon hugger mig med en kniv mellan revbenen emellanåt. emma har hållit mig sällskap nästan hela dagen. skönt att man har sina stöttepelare när man är dyster. nu ska jag distrahera mig med lite nätshopping!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a new bag

 
 
jag ville verkligen ha en färgglad handväska (vill ha en ny svart också, men det får bli ett "problem" framåt hösten) & gult är min favoritfärg för säsongen så jag på riktigt tappade andan när jag såg den här väskan inne på ZARA i malmö. allt med den tilltalar mig. storleken, kvalitén (äkta läder så den är både supermjuk & doftar gott), de flätade detaljerna... det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. ni hittar den HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

röd dag

 
 
röd dag idag & de flesta är lediga. den här damen har dock ett lyxpass (12-16) på jobb. när jag slutar så blir jag upphämtad av neven & så ska vi hem till min mamma på grill. emma, mackan & seth ska också dit så det ska bli supermysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

monday again

 
 
då var det måndag. jag jobbar 16-20.15 & ser sedan fram emot en ledig dag imorgon! alltid välbehövligt efter jobbhelg... under resten av veckan så knegar jag onsdag till fredag & sedan ska jag njuta av en ledig helg följt av ledigt även på måndag, tisdag & onsdag. lyx! nästan semester ju! men, först & främst så kickar vi igång vecka 20 med frukost & lite nätshopping. vecka 20 hörrni... vart tar sommaren vägen egentligen!?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eternity ring

 
 
jag använder sällan ringar & när jag gör det så är det nästan alltid stora statementringar. jag har ett halsband med ett skyddshelgon som jag alltid har på mig & jag ville ha en ring också som är tillräckligt nätt för att användas dagligen. fick bli den här smala ringen med stenar från thomas sabo. så fin! ni hittar den HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

time flies

 
 
idag blir det jobb igen. hjälp, vad helgerna går fort. det spelar ingen roll om jag är ledig eller jobbar. de bara springer iväg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dead

 
 
 
jag gick upp 05.20 i morse så jag känner mig mer död än levande. ska ta igen lite bloggade & bara chilla ikväll tänkte jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

citron

 
 
1:e maj, röd dag & dubbel ob på jobb. gottis. men, först lite onlineshopping. älskar plaggen med citroner. mer sommar än så blir det inte!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

girly girl

 
 
ge mig sommar nu så att jag kan bära mina nya sneakers tillsammans med ett par ljusa jeansshorts & solbrända, bara ben. fick dem i födelsedagspresent av min skatt. så kul att han valde rosa! han hade även köpt carolina gynnings champagneglas som jag samlar på. älskar alla hennes grejer.
 
 
 
 
 
 
 
 

lönelördag

 
 
då var det jobbhelg för min del. när jag slutar ikväll så ska jag & neven hitta på något. får se om det blir en lugn hemmakväll eller om vi sticker iväg på bio eller kanske tar en drink. beror lite på hur sliten jag känner mig efter att ha jobbat 10-18.15 en lönelördag...
 
jag vill verkligen ha vår nu. neven är säker på att dåligt väder i april & maj betyder att vi får en fin sommar, men jag vill faktiskt ha lite vår nu innan sommaren kommer. i 8 månader går man & bara inväntar sommaren & sen regnar sommarmånaderna bort ändå. vill verkligen inte ha en repris på sommaren 2016 som bjöd på 16 grader & regn de flesta dagarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

malmoe

 
 
då var det torsdag & jag ska till malmö med emma! vi har ett möte inbokat & sedan tänker vi oss en runda i stan & lite mat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
boyfriendjeans | randig skjorta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

birthday girl

 
 
idag fyller jag 28. för exakt ett år sedan hade jag precis blivit singel, hade en tillfällig bostad & framtiden kändes helt enkelt väldigt luddig. nu - ett år senare - så är jag lyckligt kär, har min egen lägenhet, är fast anställd & har sökt in till högskolan. ibland känns det som att man står & stampar på samma ställe månad efter månad, men när man tittar tillbaka så ser man hur långt man faktiskt har kommit.
 
jag inleder min födelsedag med ett besök hos tandläkaren. inte okej. men, jag har som bekant två visdomständer som är på väg fram i underkäken & har till & från väldigt ont så det ska bli skönt att kolla upp det. sedan ska jag jobba 16-20.15 & avsluta kvällen med lite käk i stan. jag ville verkligen inte fira min födelsedag i år utan bara ha en casual middag med familjen, men att åka hem & ruttna på sin fölsis känns såklart inte så kul heller. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

king

 
 
 
idag ska jag vila, tvätta & försöka att ta det så lugnt som möjligt. i eftermiddag kommer neven. han ville få vakna med mig & gratta mig på morgonen på min födelsedag & jag säger inte emot. king.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

western

 
 
 
jag tycker verkligen att detta western-inspirerade slip ons är så coola. vill bära dem tillsammans med en ljus, lite vid jeanskjol!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

som en chef

 
 
tänk att dyka upp i den här vita kostymen på midsommar när alla andra har på sig sommarklänningar. som en riktig chef.
 
 
 
 
 
 
 
 

pearls

 
 
idag kommer min neven. vi firade 9 månader som par i söndags & jag fick den bukett blommor som han på vår 1-månadsdag lovade att jag ska få den 26e varje månad. hur fin? nu ska jag slöa vid laptopen en stund innan han kommer!
 
jag måste förresten köpa mig ett par slip ons med pärlor på. får nog bli de rosa här nedanför. sen vill jag ha ett par svarta med guld & pärlor på också.