Elin Jaconelli

Kategori: DAILY UPDATE

uteserveringslunch

 
 
två snabba från en av alla trevliga uteserveringsluncher som man har avnjutit de sista veckorna. här var jag & emmaroy's & åt wallenbergare & lax! deras salladbuffé är supergod också. & brödet... nomnom. jag är en riktig sucker för bröd även om min mage sväller upp som en ballong...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mot malmö

 
 
jag ska snart åka till malmö med syrran & mamma. grått & trist ute, men man kan ju inte låsa in sig för det.
 
 
 
 
 
 
 
 

kvällspass

 
 
efter brunch & en powernap fick det bli ett pass på gymmet. gillar egentligen inte att träna på eftermiddagar/kvällar, men vad ska man göra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

trädgårdskalas

 
 
i lördags firade vi seth med stort trädgårdskalas i det fina vädret. vi grillade korv & hamburgare, drack rosé & åt monstergod födelsedagstårta. så himla mysig eftermiddag & lillkorven sprang runt i ett lyckorus hela dagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blueberrypancakes

 
 
igår fick jag hoppa in & ta ett extrapass på jobb p.g.a att flera av tjejerna var sjuka & framåt kvällen blev det körsbär, vin & mys i soffan. nu redigerar jag bilder ifrån helgen & ska fixa lite brunch! blir blueberrypancakes med nutella & toast med avokado, bacon & ägg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

två år

 
 
i eftermiddag ska jag på kalas hos seth som egentligen fyller två år på tisdag. trevligt med lite familjehäng i trädgården! igår skrev min dejt att han kommer hem från sin jobbresa en dag tidigare för att få träffa mig så han kommer redan ikväll! ingen är gladare än jag! lördaaay!
 
 
 
 
 
 
 
 

bloggstrul

 
 
god morgon! det verkar som att många av er har problem med att se mina bilder. vill ni kommentera detta inlägg med lite mer info så ska jag skicka det till min bloggportal så att de kan fixa det här en gång för alla.
 
har ni problem när ni surfar på både wi-fi & 4G? hur ofta strular det? i vilka webbläsare krånglar det? internet explorer? mozilla firefox? surfar ni via laptop eller mobil? ge mig allt ni har!
 
 
 
 
 

bikinikoll

 
 
jag har jobbat klart för dagen & ska nu ta en sväng på väla & köpa present till seth & kolla bikini. har kommit på att jag behöver en vit & en svart överdel! sedan ska jag & mina systrar käka middag någonstans i stan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sommarjobb

 
 
sommarlov i all ära, men CSN är inte supergenerösa under sommaren så idag går jag på mitt sommarschema på jobb! röd dag också! ska jobba vecka 23-28 & sedan ha lite ledigt innan skolan börjar.
 
min supersöta sommarklänning finns HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mitt sommarlov...

 
 
nu har jag skickat in terminens sista hemtenta & är officiellt färdig med mitt första år på högskolan. "bara" fyra år kvar... nu har jag sommarlov i hela tre månader & kommer att ha sommarlov varje sommar fram tills jag går i pension. inte helt fel att man bestämde sig för att bli lärare ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blowing bubbles

 
 
 
jag & seth lekte loss med såpbubblor i trädgården häromdagen. min lilla korv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

glad & nöjd

 
 
välkommen 1:e juni! vilken glädje att få vakna upp till ännu en sommardag med perfekt väder. känner mig så lycklig just nu. tillfreds liksom. glad & nöjd med tillvaron. med en touch av pirr i magen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

maxa sommaren

 
 
jag haft en riktigt härlig dag. har hängt på stranden, ätit grillat & jobbat med min hemtenta. jag försöker verkligen att krama ur de här fina sommardagarna till max trots att jag har tentan hängandes över mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tjejmiddag

 
 
i fredags firade vi polly's födelsedag med tjejmiddag på ved companiet. jag tog bara en massa selfies & typ inga roliga bilder på maten eller sällskapet. jag måste bli bättre på att ta med mig min riktiga kamera när det händer något kul. har blivit alldeles för bekväm & använder bara iphonen nuförtiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hålla i sig

 
 
 
jag, syrran & celina har spenderat hela dagen på stranden. kan inte det här underbara vädret bara hålla i sig!?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

strålande sol

 
 
god morgon! idag tar jag en paus frånt tentaplugget & åker raka vägen ner till stranden!
 
 
 
 
 
 
 
 

timjan & tång

 
 
 
ikväll blev det middag på timjan & tång tillsammans med min högstadiebästis malin. vi åt getostpizzor & i vanlig ordning skrattade jag så att jag höll på att dö. malin är så jävla vass. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mors dag

 
 
vi firade mors dag med långlunch på via95! jag åt pilleräkor & rabarberpaj. måste gå på räkfrossa snart. älskar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

pluggis

 
 
jag kämpar på med terminens sista hemtenta i skiktningsdimensioner & intersektionalitet som ska skickas in om en vecka. jag har i alla fall hunnit med ett träningspass idag & framåt eftermiddagen blir det mys, men fram tills dess: mer plugg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

håll tummarna

 

idag har jag tenta! en av två tentor i UVK2 & sedan är jag fri från plugg i tre månader. håll tummarna för mig!

 

 

 

 

 

 

boat

 
 
förra veckan bjöd på en liten båttur till helsingör. vi låg på båten & solade, tog en promenad inne i helsingör, åt planka & drack öl till lunch & avslutade med glasstrutar med sylt & grädde innan vi styrde mot helsingborg igen.