Elin Jaconelli

Kategori: BEHANDLINGAR

before & after fillers

 
 
snubblade över en bild på hur mina läppar såg ut för 5-6 år sedan... blev riktigt chockad. det är lätt att bli storleksblind när det gäller fillers & ibland glömmer man liksom bort vart man startade. erika har byggt upp min form & min volym under många år nu & jag är verkligen nöjd.
 
 
 
 
 
 

före- & efterbilder

 
 
här kommer före- & efterbilder från min läppförstoring förra torsdagen. vi använde 1ml restylane kysse! jag var faktiskt förbi akademikliniken igår också... vi skulle fylla mina nasolabialveck där hyalasen hade arbetat lite ojämnt. när all svullnad hade lagt sig några dagar efter läppförstoringen så upptäckte jag även att jag hade en liten bula på överläppen som vi jämnade ut idag. jag svullar väldigt mycket & väldigt fort när man sticker mig så det kan vara svårt att få mina läppar helt symmetriska på ett besök. men, nurse jaconelli ordnade en tid till mig för touch up! det blev lite kvar när vi hade fixat läppen & nasolabialvecken & det injicerade vi i min haka. jag har alltid haft det där strecket mitt på hakan som egentligen är typiskt för män så vi fyllde ut det! ni ser det väldigt tydligt på första bilden. nu är det borta & hakan är mer feminin. erika ville även fylla ut det för att "förlänga" mitt ansikte & skapa balans med mina nya läppar. det är det jag älskar med erika. man går inte till henne & köper sig en läppförstoring. man köper en helhetslösning. jag ska be erika om före- & efterbilder på hakan & nasolabialvecken också!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mirror mirror

 
 
jag älskar när mina läppar är nygjorda! springer in & ut ur badrummet & speglar mig & tänker varje gång jag ser mig själv att det är så värt pengarna. haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

restylane kysse

 
 
ni som följer mig på instagram (@elinjaconelli) fick följa med mig till akademikliniken när jag fyllde läpparna i torsdags. vi använde 1ml restylane kysse. det är en filler som man kan lägga rätt så ytligt vilket gör att man verkligen skapar definition & inte bara fluffar till hela läppen. jag kom till kliniken en halvtimme tidigare för att hinna sitta med bedövning & den tog verkligen udden av smärtan! sedan gjorde erika en analys av mitt ansikte innan vi satte igång. hon fotade mig ur lite olika vinklar & sedan tittade vi tillsammans på hur vi kunde skapa mer symmetri enligt ett gyllene snitt. jag har tydligen förutsättning för rätt så stora läppar eftersom jag har markerad käke, haka, näsa & kindben. yes girl!!! nedan ser ni hur mina läppar såg ut innan restylane kysse! efterbilder kommer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upp