Elin Jaconelli

Kategori: BEHANDLINGAR

dat tan do

 
 
nu har min "nya" hudfärg varit en återkommande fråga så det är väl lika bra att jag delar med mig av min "hemlighet". det är lite kontroversiellt, men det är faktiskt melanotan som har gett mig min solbränna (jag beställer mitt HÄR). jag är en vuxen kvinna & jag är fullt medveten om att det är farligt att sola så föreläsningar om solarium undanbedes... detta låter säkert ytligt & korkat på alla sätt & vis, men för mig är det faktiskt viktigt att vara brun. jag känner mig finare, fräschare, friskare & slankare på alla sätt & vis när jag har en schyst bränna. känner ni igen det? alla känner ju sig snyggare på sommaren när de har blivit bruna & jag vill ha den känslan året om! så, jag använder melanotan (jag använder nässpray istället för sprutor). jag vill inte uppmuntra någon att sola, men det känns löjligt att hålla på & smyga med vad jag för att få min färg. för mig känns det positivt att kunna sola mindre & ändå vara brunare än jag någonsin har varit. man får tycka vad man vill, men för mig funkar det finfint!
 
 
 

 

 
 
 

färdig

 
 
dag tre efter en bröstop. ska vara den tuffaste dagen & natten till idag var faktiskt riktigt kämpig. jag hade väldigt ont & när jag tog citodon mot smärtan så fick jag feberyrsel & helt vilda drömmar. ingen höjdare. när jag vaknade vid lunchtid & skulle ta min första dusch så bröt jag ihop & började gråta över att jag måste gå igenom det här en gång till. det känns inte riktigt rättvist. men, efter en dusch & några timmar i solen så kände jag mig bättre. nu är jag dock orolig över att behöva utstå ännu en sömnlös & smärtsam natt. det är så jäkla frustrerande att det inte finns en enda ställning som är bekväm att ligga i på natten!!! nu längtar jag efter att vara rörlig, smärtfri & pigg! jag längtar efter att se på mina bröst i spegeln & känna att de är "färdiga".
 
 

5-10%

 
 
jag skulle beskriva den här omgången som 5-10% av bröstförstoringen, så det är en lättnad att jag klarar av att äta, röra på mig & varken kräks eller jämrar mig i smärta...nu ska jag skölja ur mina flingor (jag äter, men aptiten inte riktigt på topp) & sätta mig på balkongen & sola benen en stund!
 
 
bilder från bellakliniken igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

groggy

 
 
jag tänkte bara titta in & tala om för er att allt har gått bra! jag är öm i bröstet (surprise surprise liksom) & bhn klämmer som en korsett, men smärtan går inte ens att jämföra med första oppen. jag mådde lite illa när jag åkte bil hem i eftermiddags, men har inte kräkts & känner mig inte illamående nu mer utan mest trött & yr. jag åt en sockerbulle efter narkosen & en bit oreo-tårta med jordgubbar precis (tack svärmor!) & ska försöka att klämma ner en fralla innan jag lägger mig för natten också. om en vecka ska jag på återbesök för att se hur bröstet ser ut. jag har en bh med urklippta kupor den här gången & inget bröstband (yeyers) & det kan ta några veckor innan implantatet sjunker på plats & jag har fått ett fint bröstveck. jag håller alla mina tummar för att slutresultatet blir riktigt bra!
 
 

hur blond är man då?

 
 
läpparna fick sig en liten omgång i eftermiddags. eller, vi nöjde oss med överläppen den här gången!
det som ser ut som att jag har stora blåmärken, men det är bara blåbärssmoothie. fick ett sug efter smoothie efter min eftermiddagspromenad & den färgade av sig rejält!
det hade jag glömt när jag tog mina selfies så jag var säker på att jag hade fått blåmärken. blev skitförvånad när blåmärkena gick att slicka bort. hur blond är man då?
 
 

juve

 
 
idag har jag varit på gerlée & fyllt på läpparna. jag provade på 0,55ml juvederm i julas & trivdes så bra med det! juvederm är helt klart rätt typ av fillers för mig. det håller betydligt längre än restylane utan att kännas hårt eller onaturligt. idag fyllde världens bästa erika på med 1ml & jag är lika nöjd som vanligt. jag har alltid avundats tjejer med fina läppar & nu är det helt plötsligt jag som får komplimanger & frågor om vem jag fixar läpparna hos. det är verkligen skitkul!
 
 
 
 
 
 

fillers i julklapp

 
kan ni gissa vad som låg i min julklappshög i år? ett presentkort på juverderm! jag bokade in mig direkt & fick läpparna fyllda redan idag. den här gången med juvederm istället för restylane. jag har aldrig haft juvederm i mina läppar, men många upplever ju att det håller längre än restylane så det ska bli intressant att se om det är samma för mig. hoppas det! min spruta innehöll en halv ml, vilket var alldeles lagom för att ge min överläpp det där lilla extra. vi markerade läpplinjen & amorbågen & det blev perfekt! tanken var ju att jag skulle fylla på mina fillers runt nyår så det var verkligen en perfekt julklapp!
 
 
 
 
Upp