Elin Jaconelli

dukning

 
 
min nyår blev en väldigt spontan kväll. satte ihop en meny, handlade, dukade & gjorde mig i ordning på typ tre timmar. till förrätt blev det toast skagen. måste laga det oftare! varför inte byta ut fredagstacosen mot några toast skagen & en flaska bubbel liksom? till huvudrätt blev det oxfilé, klyftpotatis, bearnaise samt sparris med balsamico & parmesan & till efterrätt kladdkaka med vispgrädde. saker blir sällan som man har tänkt sig & antingen så hoppar man på tåget eller så lägger man sig ner på spåret & dör.
 
sedan jag flyttade har jag insett hur kul det är med fina dukningar! nu vill jag köpa hem servetter, servettringar, dukar, underlägg, guldbestick & en till servis så att jag kan variera mina dukningar ordentligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas