Elin Jaconelli

snälla killar

 
 
 
om #metoo-kampanjen ger kvinnor chansen att fundera över (släppa) sin skam så är det också ett tillfälle för män att fundera över sin skuld. även den snälla killen är nämligen en del av problemet. den snälla killen lurar inte i en mörk gränd med kloroform & han håller inte fast en kvinna & våldtar henne, men han exploaterar & objektifierar henne utan att vara medveten om det.
 
förlåt mig, snälla killar, men i den här frågan är det faktiskt helt oviktigt om ni känner er felaktigt dömda. i den här frågan är det vi kvinnor som är viktiga.
 
även den snälla killen har gett sin kompis en rejäl ryggdunk när han har skrutit om hur han lyckades övertala en tjej att "ställa upp" på analsex. även den snälla killen har låtsats ha känslor för en tjej för att få ligga med henne & sedan behandlat henne som avskräde efteråt. det är inte en "riktig" sexualbrottsling utan den snälla killen som daskar en tjej på rumpan på krogen "som en kul grej". det är den snälla killen som tjatar sig till en tjejs snapchat enbart för att be henne om nudes & det är samma kille som visar upp hennes nude för sina polare när hon äntligen går med på att skicka en. hon kände sig utvald & sexig & bilden var enbart för hans ögon, men den blev snabbt allmän egendom. den snälla killen tutar när han kör förbi en tjej som är ute på powerwalk. även den snälla killen tror nämligen att den uppvisningen är för honom. & han menade ju inget illa. det var ju menat som en komplimang. den snälla killen har någon gång sagt åt en tjej att sluta "spela svår" när hon troligtvis inte alls "spelade svår" utan helt enkelt inte var intresserad av honom. typiskt tjejer. de vill ju aldrig ha den snälla killen. den snälla killen våldtar inte, men kan kanske passar på på att göra närmanden när en tjej är lite för berusad för sitt eget bästa. den snälla killen övertalar en tjej att ha sex utan kondom & får sedan panik när hon blir gravid. det är ju hennes ansvar att skydda sig. han gillar inte kondom & förväntar sig helt enkelt att hon ska ha ett alternativt preventivmedel. ett som inte förstör hans upplevelse. för alla vet ju att sex är mannens upplevelse. målet är att han ska få orgasm. hela samlaget går ut på det. om tjejen får orgasm någon enstaka gång så ska hon vara tacksam. vilken gud han är som orkade bry sig om min njutning. den snälla killen tjatar sig till oralsex & kommer i tjejens mun trots att hon bad honom att låta bli. den snälla killen tog sig den friheten eftersom hennes gräns inte var viktig för honom.
 
snälla snälla killar. fundera över er skuld.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas