Elin Jaconelli

realtid

 
 
jag & neven åkte till kristianstad i lördags för att gå på elvis 30-årsfest. vädret var kass, men de hade fixat partytält på gården, smörgåstårta & massor av dricka så det blev lyckat ändå! avslutade med en riktigt maxad utgång på premiären av martin & martin. i söndags väckte neven mig klockan 14 när han hade gjort pizza till frukost. åt, vilade, köpte hem litervis av cola zero & hämtade thaimat på kvällen samt började kolla på game of thrones. jag trodde faktiskt inte att jag skulle gilla den serien eftersom jag inte gillar fantasy, men nu har vi sett fyra avsnitt & jag är FAST! 
 
idag tog jag ännu en välbehövlig sovmorgon. skönt att inleda ledigheten med att ta igen förlorad sömn. imorgon ska vi lämna in bilen hos mekanikern för att försäkra oss om att den är i bra form för vår road trip & sedan ska vi växla pengar & handla det sista inför resan. värktabletter, rakblad, mobilladdare att ha bilen, färgad dagkräm med solskydd, lite t-shirts & linnen till neven & kanske någon ny bok. några tips på bra semesterläsning? 
 
på onsdag åker vi till hibbi & jag hoppas på fint väder så att vi kan luncha i solen eller ta en utflykt till något mysigt café. på torsdag ska jag fixa mig utväxt & tvätta & på fredag ska jag fixa naglarna & packa. på kvällen ska vi på "avskedsmiddag" med min familj. två veckor ifrån varandra kräver en avskedsmiddag i familjen jaconelli! har bokat bord i marias tapas uterum & tjuvstartar semestern där med tapas & sangria. i alla för mig som inte ska sätta mig bakom ratten... sedan blir det några få timmars sömn innan vi kör! jag ser fram emot det jättemycket. jag är ett kontrollfreak så jag är lite nervös för körningen, men det ska säkert gå bra. en hel vecka i makarska med min baby... hotellfrukost, strand, pool, god mat, sol, heta dagar, varma nätter, fest... som vi ska njuta! sedan ska jag få se sanski most där han är född, vilket också ska bli superkul! vi har wi-fi både i kroatien & bosnien så jag lovar att blogga där nere. annars brukar jag pausa från bloggen när jag är bortrest, men det är ju roligare för både mig & för er om jag kan posta inlägg i realtid. 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas