Elin Jaconelli

xmas eve

 
 
julafton blev en 12 timmar lång mat- & familjefest hemma hos min syster. vi drack först glögg till kalle anka. lyckades fånga på bild exakt när seth trängde sig in mellan soffan & bordet & välte en tallrik varpå en pepparkaka med mögelost fastade mitt på mitt knä. THE HORROR.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vi åt ett stort julbord (i år var gubbröran min favorit) & sedan kom tomten innan vi åt gröt & dukade fram drinkbord. det var så härligt att se barnens miner när tomten plötsligt smög igenom trädgården med sin lykta. till & med vi vuxna tyckte nog att det var lite magiskt... när han fortsatte runt husknuten så sprang vi alla in i huset & följde honom i fönster efter fönster innan han till slut knackade på dörren & undrade om det fanns några snälla barn. vi delade ut ett stort berg med julklappar. jag hade köpt en gucci-plånbok till neven & jag fick en resa av honom! "i maj åker vi till rom. allt är klappat & klart!" rom ligger rätt så nära san biagio där jaconelli-släkten härstammar ifrån så det skulle vara superkul att ta en tripp dit när vi ändå är i rom! vi fick även fina julklappar tillsammans: presentkort på ystad saltsjöbad, bio & lite annat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
när kvällen började bli sen så blev det julklappsspel där jag vann noll & ingenting. fightades för en carolina gynning-kökshandduk & tre flaskor nässpray, men blev totalt  blåst. igår tog neven med mig till cervera när vi var iväg på lunch i kristianstad & köpte andra gynning-kökshanddukar till mig. glad tjej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas