Elin Jaconelli

min sminkrutin

 
 
jag börjar  alltid med brynen: använder först en bryngelé & sedan en brow definer från anastasia. sedan markerar jag brynen extra genom att "städa upp" runt dem med en mac-concealer. sedan går jag vidare till ögonen. till vardags brukar jag bara ta lite kajal & mascara, men till fest använder jag paint pot "soft ochre" från mac & "moder renaissanse"-paletten från anastasia. jag använder antingen en svart kajal från mac som jag suddar ut med en pensel eller h&m:s egen eyeliner. till vardags kör jag mascaraprimer från dior som ger riktigt feta fransar samt en svart mascara från lancôme, men till fest fläskar jag gärna på med lösögonfransar från ardell eller house of lashes!
 
när ögonen är färdiga så sätter jag igång med ansiktet. jag brukar blanda en heltäckande foundation från urban decay med mac strobe cream & dutta på med en beautyblender. jag använder en krämig concealer från mac & sedan shape tape från tarte under ögonen för att ljusa upp lite extra. jag fixerar med löspuder från chanel & gör sedan cream contour med en mörk concealer från mac. till vardags stannar jag där, men till fest toppar jag min cream contour med ett matt solpuder från bobbi brown samt en bronzer från laura mercier.
 
jag har två favorithighlighters: "oh darling!" från mac & "bronze glow" från bobbi brown. applicerar highlighter på kindbenen, längs näsryggen samt i amorbågen. blush använder jag sällan, men när det händer så väljer jag nästan alltid "spiced cider" från laura mercier. till läpparna har jag en trio som jag använder mer eller mindre varje dag: först en kall brun läppenna ("oak" från mac eller "bobbi" från bobbi brown) följt av marc jacobs superljusa nude "strange magic" toppat med ett liquid lipstick från dose of colors i färgen "truffle". gloss använder jag sällan, men jag gillar "love buzz" från marc jacobs!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

23 december 2017 17:16 | MAKE UP |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas