Elin Jaconelli

trois

 
 
dessa ska jag köpa till mig själv i julklapp om ingen annan gör det. 3-pack stringtrosor från calvin klein. världens skönaste!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vardag

 
 
är faktiskt lite piggare idag. har i & för sig inte vågat prata för vill inte plåga stämbanden i onödan, men håller tummarna för att rösten är tillbaka. fingers crossed! blir att packa väskan & åka till kristianstad i eftermiddag. babe föreslog att käka någonstans & kolla handboll & jag är down for whatever! mest längtar jag efter att krypa ner i hans soffa, lägga upp fötterna i hans famn & kolla film. tänkte passa på att fråga er en sak! skulle ni vilja se fler bilder från min vardag här i bloggen? typ på mig & neven, från restauranger eller från kvällens handbollsmatch till exempel? jag lägger nästan bara upp bilder på outfits för jag har inbillat mig att ni inte är intresserade av att se när jag gosar med min systerson eller vad jag väljer för fika. har jag fel? berätta gärna!
 
 
 
 
 
 

formkoll

 
 
var hos frisören 08:20 i morse. drack te, pratade skit (lyssnade mest eftersom mina stämband fortfarande är kaputt) & fick håret slingat, tonat & klippt. nu sitter jag med en inpackning i torrt hår som ska få verka i 2 timmar innan jag hoppar in i duschen & dränker håret i silverschampo. vi applicerade en kall toning på de blekta slingorna, men inget får mitt hår så kallt som silverschampot från fudge (ni hittar det HÄR). jag sitter & fryser framför tv:n & lappyn. var ute på en promenad i regnet/orkanen innan & plockade upp en pizza med kyckling & pommes på vägen hem. har frusit sedan dess. är inte i mitt livs bästa form för tillfället... imorgon hoppas jag att jag mår lite bättre för jag vill verkligen åka till min älskling & stanna hos honom tills på fredag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

from u to u

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i miss my voice

 
 
omg, vad rastlös jag är. har inte lämnat min lägenhet på hela dagen idag. inte sagt ett ljud. känner mig en en fånge i mitt eget hem just nu. känns helt sjukt att inte kunna jobba för att man inte kan prata. hur ofta händer det liksom!? imorgon bitti ska jag till frisören & där kommer jag att få sitta tyst som en mus. JAG SAKNAR MIN RÖST!!!
 
 
 
 

no words

 

det finns tyvärr inte så mycket mer för mig att roa mig med än nätshopping just nu.
talförbud idag också. ber till gud att min röst är tillbaka ikväll!

 

 

brogues med platå

 

 

shorts i sammet

 

 

kabelstickad tröja

 

 

snörkängor

 

 

kort omlottröja

 

 

bootcutjeans

 

 

brun fuskpäls

 

 

vinröd klänning med v-ringning

 

 

trikåtopp med volang

 

 

ombréfärgade byxor

 

 

ljusrosa topp med choker

 

 

asymmetrisk tunika

 

 

ankelkorta jeans med slitningar

 

 

uggs med skinnfinish

 

 

tjock bomberjacka

 

 

svarta byxor med hög midja

 

 

stövletter med ponnyhår

 

 

jumpsuit med paljetter

 

 

knähöga stövlar med snakeprint

 

 

cocktailklänning i mauve

 

 

sweatshirtklänning

 

 

ljusgrå vinterskor

 

 

sneakers

 

 

 

en liter julmust

 
 
emma & pappa kom förbi & levererade en saftig jureskog-meny & en flaska hostmedicin. "du låter som dioda i mysteriet på greveholm" sa emma. "drick en liter julmust så går det kanske över". jodåsåatte. första advent & allt. känner ingen christmas spirit alls. jag & neven  muttrar ikapp över julhetsen. inatt satte vi på en julfilm som vi stängde av för att den var för tråkig. till frukosten i morse satte vi på southpaw istället (ny favoritfilm). vi är riktigt grinchiga. jag gissar att det har att göra med att vi inte kommer att fira jul tillsammans i år. man kan liksom inte tvinga fram julkänsla. men, nästa jul så vet jag att vi kommer att bo ihop & då blir det gran & grejer. i år vill jag mest att julen ska gå fort så att det kan bli nyår & sedan 7e januari så att han kommer hem till mig igen. det låter kanske sorgligt att tiden utan honom känns så tom, men när man hittar sin andra halva - en människa som verkligen får en att känna sig hel - så känner man sig tom när man är ifrån varandra. tiden utan honom känns mest som väntetid.
 
 
 
 
 

tappat rösten

 
mot slutet av veckan fick jag feber & halsont från ingenstans. kändes som halsfluss så jag började med en kur penicillin direkt. framåt eftermiddagen igår kände jag mig piggare så jag & neven firade vår 5-månadersdag med middag & tokyo 15 & drinkar på kol. idag vaknade jag helt utan röst. det är som att någon har tryckt på mute-knappen. jag var lite hes igår & hade torrhosta natten till idag så jag måste ha hostat sönder stämbanden när de redan var ansträngda. det enda botet är röstvila så nu ska jag vara tyst hela dagen & idag & hela dagen imorgon. samt ta en stark hostmedicin innan jag går & lägger mig så att hostan inte förstör ännu mer... herregud, vad man saknar att kunna prata obehindrat när den förmågan tas ifrån en!
 
 
 
 
 
5 månader med min man. som jag älskar.
 
 
 
 
 

truffle

 
 
 
saknade ett liquid lipstick i en mer naturlig färg i min liquid lipstick-kollektion & tänkte att "truffle" från dose of colors kunde fylla det tomrummet. egentligen är lime crime mina favoriter eftersom de verkligen lackerar läpparna i pigment, men jag tyckte inte att lime crime hade någon schyst nude, så det fick bli dose of colors istället. detta är dock lite krämigare i konsistensen, något mindre pigmenterat (men, ger ändå bra med färg) & sitter som berget. "truffle" är en varm rosa färg & en vardagsnyans för den med medium-mörk hudton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

att gå vidare...

 
 
 
 
hur går man vidare efter ett break up? hur kommer man över någon? det är så svårt att råda i något som är så individuellt så det enda jag kan göra är att tala om mina egna erfarenheter.
 
oavsett hur länge man har varit tillsammans med någon eller av vilken orsak det tog slut så blir det ett tomrum den dagen man väljer att gå skilda vägar. tiden läker alla sår & man bearbetar hela tiden. varje dag. man måste vänja sig vid att vara utan den som länge var ens andra halva & man måste hitta sig själv. under en lång tid har man identifierat sig själv som en del av en tvåsamhet & nu ska man hitta sig själv i sin nya ensamhet.
 
jag har aldrig blivit dumpad. det har aldrig kommit som en blixt från klar himmel utan det har varit ett genomtänkt beslut från min sida. samtliga gånger har det varit jag som har tagit initiativet & sedan har det utvecklats till ett gemensamt beslut. om man blir lämnad så tror jag att läkeprocessen är tuffare. då är det mer känslor inblandade: man är besviken & hatar samtidigt som man fortfarande älskar & hoppas. då är man tekniskt sett singel, men inte känslomässigt tillgänglig. jag har aldrig återförenats med ett ex. aldrig haft sex med ett ex. många söker sig nog tillbaka till den som var ens trygga punkt när man går igenom någon form av prövning. det kan vara ett trauma inom familjen, en misslyckad dejt, en konflikt på jobbet eller en släktmiddag där man saknar att ha någon vid sin sida. men, då ger man inte sig själv chansen att gå vidare.
 
för mig har det handlat mer om att hitta mig själv som nybliven singel än om att komma över en annan person. vem är jag utan honom? vem är elin utan pojkvän? jag har varit väldigt trygg i mitt beslut de gångerna som jag har valt att bryta upp. det är inte ett beslut som man tar över en natt utan det är en tanke som man brottas med i flera månader - kanske till & med i flera år - innan man till slut gör slag i saken. & då är man oftast väldigt "färdig" med sin relation när man väl gör det officiellt. man har redan bekantat sig med tanken. man har redan börjat bearbeta. hjärtat har redan gått vidare även om minnena kan göra en ledsen även lång tid efter. om man kämpar för sitt förhållande länge (kanske länre än man borde) så har man redan gått vidare när dagen kommer som man måste se sig besegrad & ge upp. om man är mer spontan & väljer att göra slut i en handvändning - kanske efter ett stort bråk, otrohet eller liknande - så behöver nog både hjärtat & hjärnan mer tid på sig.
 
hur man gör för att gå vidare är individuellt. vissa distraherar sig med vänner, nya bekantskaper & fest. några hittar tryggheten i sin familj. andra vill bara vara ensamma. man måste tillåta sig själv att må dåligt. det är okej att inte vara okej. även om det var mitt eget val att lämna min senaste relation efter 7 år tillsammans så var den första tiden väldigt tuff. jag flyttade ut från vårt hem & flyttade tillfälligt in i min pappas lägenhet. han bor bara i den på helgerna & under den perioden så bodde han på hotell på helgerna istället. jag lämnade inte bara min sambo utan även min första bostadsrätt, våra djur & alla band som knutits våra familjer emellan. alla, inklusive jag, trodde att nästa steg var att skaffa barn. men, det fanns ju en anledning att jag aldrig kände mig redo, att jag alltid hade en ursäkt. det var inte rätt. jag visste att jag hade gjort rätt val,  men jag kände mig misslyckad. jag bodde i en lånad lägenhet med två ikea-kassar med kläder & ett berg av flyttkartonger, levde på drickyoghurt & cheez cruncherz & kände mig så fruktansvärt ensam. jag hade lämnat min trygghet & tagit klivet rakt ut i ett enda stort frågetecken. men, dagarna gick & jag blev sakta men säkert en hel människa igen. när jag blev fast anställd på jobb & skrev på kontraktet för min första egna lägenhet så kände jag för första gången att jag klarar ju det här.
 
jag tror att alla som blir singel tänker att de aldrig kommer att träffa någon ny. man är säker på att man kommer att vara ensam resten av livet för att det helt enkelt är så otänkbart att man skulle träffa någon annan. vem skulle det vara? det känns så främmande att man någon gång ska bli kär i någon annan. när jag stod med ena foten över tröskeln så funderade jag på hur jag ville att mitt liv skulle se ut om ett år. om jag hade stannat så hade jag vetat exakt hur mitt liv skulle se ut ett år senare. om jag gick så hade jag ingen aning. det var en chansning, men jag kände att det var värt det.
 
hur kunde då jag gå vidare så fort? dels så kom vårt uppbrott inte som en chock. jag hade egentligen börjat gå vidare redan innan jag lämnade. min läkeprocess hade börjat långt innan omvärlden fick veta att det var slut. jag var mentalt redo för mitt nya liv. sen är det ingen hemlighet att jag alltid har trivts bättre i förhållande än som singel. singellivet är helt enkelt inget för mig. jag har inget ut av den "friheten". antingen så är man en person som vill leva för sig själv, omge sig med vänner & hitta på saker 24/7 eller så är man en person som vill ge sitt allt till en själ som förtjänar att få ens allt.  jag planerade inte att träffa en ny man så snabbt som jag gjorde, men jag planerade heller inte att inte göra det. jag var öppen för vad livet hade att erbjuda. när neven tog kontakt med mig så trodde jag inte att han var mitt livs kärlek, men jag var samtidigt öppen för möjligheten. varför skulle han inte kunna vara det? den sanna kärleken hittar en. man kan inte gömma sig & man kan inte stoppa den när den väl dyker upp.
 
 
 
 
 

undressed

 
 
det är alltid ett gott betyg när man har en ny produkt på läpparna & någon frågar en vilken produkt det är. det betyder ju att man för en gångs skull inte har köpt ett exakt likadant nude-läppstift eller i mitt fall en nude-läppenna som man alltid har på sig... jag bryr mig nästan aldrig om att köpa läppglans av den enkla anledningen att jag hatar att det försvinner från läpparna så fort man bara tar ett glas vatten. då använder jag hellre läppenna eller liquid lipstick som jag vet sitter kvar även om jag äter & dricker. sen är ju läppglans över lag väldigt blaha. de ser fina ut i hylsan, men väl på läpparna så känner man bara: is this it?
 
men, så fick jag ett konstigt craving efter ett riktigt tjockt, klibbigt, opakt, peachy-nude-igt läppglans & klickade hem anastasia lip gloss i "undressed". kaboom. plötsligt händer det. här snackar vi läppglans med wow-effekt. pigmenterat som läppstift, fast härligt kletigt & blankt på läpparna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mami

 
 
jag åkte till kristianstad i söndags efter jobb & har kelat oavbrutet fram tills igår morse. då fick jag slita mig från nevens sällskap för att gå på utbildning med jobbet & sedan köpte jag thai take out & hade en skön hemmakväll. idag blir det jobb 9-18. har en nagel som är på väg av så jag bara fasar för alla gånger jag kommer att fastna i den eller böja den under dagen. alla som har långa gelénaglar vet hur obehagligt det är när de släpper nertill & det känns som att hela fingret ska gå av varje gång man råkar stöta till. phuuu! tur att jag ska fixa dem imorgon!
 
hur snygg är inte jumpsuiten med off shoulder & ripped knees? tänk den tillsammans med de röda lackpumpsen. mami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how we met

 
 
 
många av er har frågat om hur jag & neven träffades & jag tycker faktiskt att vår "how we met"-story är värd ett eget inlägg - även om den är väldigt odramatisk...
 
neven tog kontakt med mig på instagram. jag hade varit singel i knappt tre månader när han skrev till mig i DM. han har berättat nu i efterhand att han var på bio med sin kusin när han snubblade över en bild på mig & att han visade mitt konto för kusinen & frågade om det ens var lagligt att se ut som jag (skrytmaja). sedan bestämde han sig för att skriva. jag kollade upp honom & svarade 4 dagar senare. inte för att spela svår utan för att jag inte riktigt orkade. det florerar så himla mycket losers, wannabes & korkade människor på sociala medier & jag ville helt enkelt inte slösa min tid. men, när vi väl började skriva så klickade vi direkt. han körde inte med trötta,  inövade lines som alla andra utan pratade med mig på riktigt. han visade att han var intresserad av mig, men på ett vuxet & värdigt sätt som fångade mitt intresse direkt. han bad aldrig om några bilder, han bad inte om min snap eller om mitt telefonnummer. när vi hade skrivit med varandra nästan dygnet runt i en vecka så skickade jag mitt nummer till honom på eget initiativ & då gick vi över från DM & snap till att smsa. ett stort steg i varje ny relation nu för tiden. vi skrev om allt & ingenting, högt & lågt. han hade karaktär & det är ovanligt idag. han var smart, rolig & självsäker & hade inget "game" utan var sig själv.
 
vi pratade inte i telefon förrän efter två veckor. vi hatar båda att prata i telefon, men efter en flaska vin bestämde jag mig för att ringa & eftersom han också hade druckit en flaska vin så bestämde han sig för att svara. jag var på väg in till stan för att ta en drink med en tjejkompis så det blev ett kort samtal, men jag tog en taxi hem redan vid midnatt för att få prata mer med honom. då pratade vi tills solen gick upp.
 
dagen efter - en söndag - så bestämde vi oss för att träffas. herregud, vad modig jag var som åkte till kristianstad för att gå på dejt. vi klickade ju på sms, i telefon & var attraherade av varandra, men skulle det klicka på samma sätt i verkligheten? jag minns hur nervös jag var på tåget. vi skrev med varandra hela vägen, jag hade "beach house" med kranium på repeat i mina hörlurar, speglade mig var femte minut & kissade nästan på mig av nervositet när jag bytte tåg i lilla hässleholm & insåg att det bara var en kvart kvar.
 
jag kommer aldrig att glömma känslan som infann sig när jag såg honom på stationen. tall, dark & handsome. ännu snyggare i verkligheten. det var ett glädjerus i hela min kropp. jag kände verkligen att där är han ju. där är min man. som att jag hade väntat, vetat hela tiden. jag rusade fram & kramade honom & han han var så fin med sina bruna ögon, mörka hår, skägg, breda axlar & manliga hållning. till & med hans gångstil var sexig.  dialekten ska vi inte ens prata om. smälter fortfarande varje gång jag hör hans röst. vi hade pratat mycket om vad det innebär att ha DET & han hade verkligen DET. det var söndagseftermiddag så jag var nyfiken på hur han skulle lyckas styra upp en dejt när nästan allting är stängt, men han han hade verkligen tänkt på allt. inget netflix & chill-trams utan en riktig dejt. han tog med mig till en restaurang med avslapppnad miljö där vi beställde minisliders & öl & bara satt & pratade. båda var nervösa, men konversationen bara flöt på. inga konstigheter. men, stämningen var så elektrisk att vi knappt kunde se varandra i ögonen. några sekunder åt gången gick bra, men sedan var båda tvungna att titta bort. det gnistrade till varje gång & det gör det fortfarande, men nu är jag så bekväm med honom att jag tillåter mig själv att bara drunka. dö. förlora mig. jag kommer ihåg att han postade en snap på sin tallrik där mina naglar syntes. jag tänkte att han ju måste vara uppriktigt intresserad om han vill visa upp mig på sin snap...
 
tänk om vi inte hade haft någon kemi alls? då jag hade tackat för mig efter maten & åkt hem igen. man kan inte tvinga fram kemi. allt annat kan man kompromissa om, men kemin måste finnas där. jag ville bara vara nära honom! lära känna honom. känna hans kropp, dra handen genom hans hår & känna hans läppar & tunga. men, det kan man inte säga till någon på första dejten så vi bestämde bara att vi skulle gå på en promenad varpå vi hamnade hemma hos honom. hans lägenhet var precis som honom. igen töntig ungkarlslya med en stor tv, dyr dator & kall inredning utan personlighet utan ett riktigt hem. jag frågade honom vart han hade gömt sin flickvän eftersom allt var så fint. jag frågade även om han hade lagt fram skivstången i gästrummet för att göra ett "fit" intryck. som ni hör så har jag inget filter... jag slog mig ner i soffan & han plockade fram öl, choklad, jordgubbar & ananas & det enda jag kunde tänka på (förutom att det var så gulligt att han hade förberett det för mig) var alla gånger vi skämtat om fördelen med ananas i samband med oralsex... & där dukade han fram en skål med ananas på vår första date. en av mina kolleger kallar fortfarande honom för mr. pineapple.
 
på natten satt jag på hans toalett & tänkte: vad håller jag på med? tänk om han är en yxmördare? vet någon där hemma vilken adress jag är på? man kan ju inte åka till kristianstad på en dejt bara sådär? ska jag gå & lägga mig bredvid honom nu? det där är alltid svårt. man har sex för första gången med någon som man faktiskt tycker om & efteråt är man så sårbar & undrar om det där sexet var början på ett förhållande eller slutet på en flirt. alla dejtingens regler säger ju att man inte ska ha sex på första dejten. då tappar killen intresset. fast nej. jag var inte en grej som skulle bockas av på nevens att göra-lista. han tappade inte intresset. han har jobbat för mig varje dag sedan dess. när jag var färdig med att anklaga mig själv så gick jag tillbaks in i sovrummet, lade mig i sängen bredvid honom & när han drog mig tätt intill & skedade mig så kände jag att för oss var det inte slutet på en spännande engångsgrej. där fanns något. något äkta.
 
dagen efter åkte neven till jobb & jag sov vidare. eller, jag sov inte... jag har väldigt svårt för att sova med en ny människa så jag låg vaken nästan hela natten & när han gick till jobb så kändes det helt off att vara ensam hemma hos honom. tankarna snurrade. var detta verkligen så himla smart gjort? trots att det kändes så himla rätt så var jag så osäker. förmodligen för att jag precis hade gjort alla de "misstag" som vi tjejer får höra att vi ska undvika om vi vill ha en seriös relation. vilket jävla skitsnack. på sin lunch kom neven upp & hämtade mig & så åkte vi till espresso house & åt frukost innan jag åkte hem. han satt mittemot mig i en soffa. jag tänkte att nu får det jävlar i det bära eller brista & frågade honom om han tänkte sitta där hela tiden eller om han tänkte flytta över till mig & då slog han sig ser ner bredvid mig & lade armen om mig. en av hans elever gick fnittrandes förbi & han blev tydligen förhörd av hela klassen senare på eftermiddagen. vem är hon? är du kär? han postade en till snap & ja, mina naglar syntes på den också.
 
jag hann bara hoppa på tåget när hans sms & snaps började trilla in. då började det äntligen sjunka in att han nog gillade mig på riktigt. vi kastade oss in i det, in i varandra & det är det som gör oss så bra. vi spelade inga spel utan lät känslorna styra. it wasn't logic, it was love.
 
 
 
 
 

wtf

 
 
plisserat blev en av vinterns stora trender & dessa pull on pants fick bli mitt strå till stacken! idag befinner jag mig på jobb 9-17 & sedan kommer världens snyggaste man & hämtar mig. fattar ni? han kör från kristianstad & för att hämta mig & sedan hem till honom igen så att vi kan spendera kvällen tillsammans. tiden går i & för sig sjukt fort när vi åker tillsammans. han är chaufför & jag är dj! jag vet att jag skriver om honom i typ varje inlägg (hej neven, jag vet att du är så jävla nöjd med det), men det är bara så fantastiskt. jag har alltid varit sjukt skeptisk till romantik & kärlek - en sådan bitter jävel som säger att "si & så många par skiljer sig varje år" när någon förlovar sig - men, jag är verkligen en helt ny kvinna. funderar till & med på att flytta till kristianstad nästa år. wtf?

 

 

byxor - HÄR | crop top - american apparel | sneakers - HÄR | skinnjacka - HÄR

 

 

 

 

 

 

chocolate brows

 
 
inne på nummer tre i raden av bästa ögonbrynspennan från anastasia beverly hills. brow definer i nyansen "chocolate" är en skruvbar ögonbrynspenna med en triangelformad spets som jag först var väldigt skeptisk till, men som är grym att jobba med. fin, torr konsistens också som håller länge! i andra änden sitter en borste som också är riktigt bra. det är ju minst lika viktigt som själva pennan! ni hittar brow definer HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 

jobbhelg

 
 
 
då var det jobbhelg för min del. alltid lite vemodigt när det känns som att ALLA ANDRA är lediga. men, vi är ett gott gäng på mina helger så det blir nog hur bra som helst! sen blir det eventuellt bowling ikväll & det är bara SÅÅÅ kul. älskar det! men, det ska vara discobowling med musik & öl såklart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

crop top | silvrig quiltad bomberjacka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home is where the heart is

 
 
jag har varit i kristianstad sedan i onsdags & har precis landat hemma i helsingborg. men, eftersom home is where the heart is så känns det inte riktigt som hemma när inte neven är här. började sakna honom så fort jag klev på tåget i morse. hur fan ska det gå i december när han är bortrest med familjen i nästan tre veckor!? han bokade det innan vi träffades & han är verkligen värd lite semester tillsammans med sin familj, men det är ju den tiden på året som man verkligen hade velat vara tillsammans. fördelen är väl att tiden förhoppningsvis kommer att gå rätt så fort med tanke på att det är jul ena helgen, nyår andra helgen & dessutom massor att göra på jobb med julhandel, mellandagsrea & allt (försöker övertyga mig själv, men jag vet ju att det kommer vara superjobbigt). min man har i alla fall bestämt att vi ska fira både jul & nyår innan han åker. det är så fantastiskt att ha en man som styr upp saker. vi ska ha en egen julafton - punkt slut. inget att diskutera. & vi ska ha en egen nyårsafton om vi så ska fira det i november.
 
 
den här outfiten är från tidigare i veckan. tisdag har jag för mig. polotröjan är en riktig staple i vintergarderoben & jag älskar den gröna färgen tillsammans med guld. den chunky guldringen känns väldigt DKNY i designen tycker jag.
 
 
 
 
jeans - ZARA (liknande HÄR)| polotröja - HÄR | ankelboots - HÄR | ring - HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

argan & almond

 
 
denna trio är min favorit i badrummet. har uteslutande använt dessa produkterna sedan ett halvår tillbaka. duscholjan är en len, trögflytande olja som jag både duschar med & rakar mig i. huden känns ren, men inte torr & rakhyveln får bra glid. kroppsskrubben är en oljig sockerskrubb med fint riv som innehåller oljor, havssalt, kaffe & ingefära. kroppsoljan är en helt underbar, återfuktande olja som gör huden mjuk & glansig utan att kännas fet. man blir SÅ mjuk & len med dessa! ni anar inte! & DOFTEN! en söt mix av honung, arganolja, blommor, sockervadd & mandelolja. finns på utvalda apotek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

slösurf

 
 
god morgon! lite frukost & slösurf innan jag kickar igång denna tisdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fars dag

 
 
vaknade upp med en kopiös bakfylla i ett vitt kristianstad tidigt i morse. vi bowlade med kusinligan igår & efter bowlingen blev det mojitos & middag varpå vi hamnade på bosnisk fest med hela tjocka släkten. superkul med folkdans & hela skiten, men jag borde ha hoppat över de sista glasen vin... min vackre man gjorde baguetter till frukost medan jag låg & tyckte synd om mig själv i sängen. bortskämd! han är verkligen bäst. jävlar i havet vilken tur jag har haft! när jag skulle kolla upp tågen & göra mig redo för hemfärd så såg jag att alla avgångarna var inställda så supersnälla superpappa kom & hämtade mig. på självaste fars dag också. ska kompensera genom att göra hemgjorda pizzor åt oss ikväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blacquer

 
 
jag & boo trotsade frosten & körde & handlade kanelbirka. helt nybakade med smör & ost. finns väl ingen godare frukost? nu ska jag duscha & snygga till mig & sen kör vi till kristianstad. ska hitta på något med nevens kusiner & deras tjejer ikväll! här kommer gårdagens outfit!
 
 
kostymbyxor - HÄR | crop top - HÄR | sneakers - HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sega sig

 
 
då var det fredag igen. FRIYAY! vi har 25% rabatt för alla medlemmar idag så jag tog ett extrapass på jobb för att backa upp. hoppas på fullt ös! klockan 19 blir jag hämtad av min pojkvän & inleder min lediga helg tillsammans med honom. vi är båda sugna på klassiskt fredagsmys med take out, godis, film & VARANDRA!!! gick upp i god tid för att hinna äta frukost, fixa mig & fönstershoppa i lugn & ro. absolut värt det. älskar när jag hinner sega mig ordentligt på morgonen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

eyeliner

 
efter att ha dragit ut på det i flera månader så har jag äntligen köpt en ny laura mercier cream eyeliner i kolsvarta "noir". hatar att lägga pengar på "måste ha"-grejer. eyeliner kanske inte räknas som ett "måste ha" på samma sätt som toalettpapper, tvättmedel & glödlampor, men visst förstår ni hur jag menar? det är liksom inte lika kul att köpa en produkt för att den man hemma har har tagit slut som det är att köpa något helt nytt! nåja. detta är i alla fall världens i särklass bästa eyeliner. jag har skrivit om den en gång tidigare (HÄR) om ni vill veta lite mer!
 
 
 
 
 
 
 
 

black velvet

 
jag fullkomligt älskar sammetstrenden, men jag har inte köpt så mycket i sammet. en klänning, ett par sneakers & toppen nedan bara. jag misstänker att sammetstrenden kommer att vara kort, men intensiv & att jag kommer vara ohyggligt trött på sammet så fort vinter blir vår... över lag är väl sammet mer fest än vardag, men den här svarta polotröjan är perfekt till vardags! bra pris också så att man kan unna sig den även om man bara rockar den under en säsong.
 
 
 
polotröja i sammet - HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 

pink camo

 
 
lite ballerina kladdkaka & ett glas mjölk nu innan dusch. har fått gjort massor idag. skönt! efter duschen blir det tända ljus i hela lägenheten & min favoritplaylist på högsta volym medan jag gör mig i ordning & fixar mat. tänkte göra kycklinggryta med mango samt polly kladdkaka med vaniljglass till efterrätt. tisdagsdate! längtar efter min man! har skrotat runt i den här outfiten idag. både jeansen & tröjan är supersköna! perfekta plagg när man vill vara ultracomfy, men ändå har en del ärenden under dagen som kräver att man hänger av sig pyjamasen...
 
 
tröja - HÄR | jeans - HÄR