Elin Jaconelli

att säga "ja"

 
 
jag var riktigt nervös när vi gick in i kyrkan i lördags. bröllop är bland det vackraste som finns. det är så stort att säga ja till någon inför alla nära & kära! jag tror att alla är nervösa på sin bröllospdag. i samma stund som man säger ja så säger man ju också nej till möjligheten att bli nyförälskad igen. man säger nej till fjärilarna i magen, första dejten, första kyssen... men, jag tycker att det är fantastiskt om man har turen att träffa någon i livet som är värd att ge upp allt det där för.
 
emma & christian gifte sig i brunnby kyrka som är en ljus & vacker liten kyrka. efter ceremonin så var det tipsrunda på promenaden bort till festlokalen som var på brunnby boställe. bruden & hennes föräldrar driver brunnby boställe & de hade byggt om en gammal ladugård till festlokal med långbord & bar. när vi kom till festlokalen så var det först mingel i trädgården där det bjöd på delikatesser som säljs på brunnby boställe: hårdost, rökta korvar & rökt kött, inlagda tomater & drinkar. alla gäster fotograferades, vi tog gruppbild & varje gäst fick ett kuvert med en utmaning, en ledtråd till vem som var ens bordherre/bordsdam samt två tomma kort där vi mot slutet av kvällen skulle skriva hälsningar till kommande bröllopsdagar.
 
efter minglet var det dags för buffé. när emma & tagge bjuder så kan man alltid räkna med bra mat: helgrillad gris & lamm, potatis, pasta, paj, färskt bröd, sallad & olika såser & röror. det hölls tal & lektes lekar i vanlig ordning & sedan åt vi bröllopstårta innan baren öppnade. fri bar får alltid tummen upp av mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas