Elin Jaconelli

shadester

 
 
jag har förstått att många är lite less på hela contour/highlight-grejen, men jag är inte en av dem. mitt intresse blir bara större & större ju fler nya smarta produkter som lanseras & ju duktigare jag blir på tekniken. egentligen har man ju använt tekniken alltid utan att ha varit riktigt medveten om varför man har gjort som man har gjort, men nu när man har en förtåelse för själva "konsten" så är det extra kul att experiementera! mac har nyligen lanserat några riktiga trevliga puder för contour & highlight.
 
shaping powder är ljusa puder med lyster som man ska använda på områden som man vill highlighta. jag har nyansen "lightsweep" som är en varm ljusbeige. "lightsweep" har inte samma frostiga finish som riktiga highlighters utan ett mycket diskretare candlelight-glow som gör att man kan använda det i hela ansiktet. jag applicerar det under ögonen, i pannan/mellan brynen samt under min kindbenscontour för att framhäva den mörka skuggan lite extra. "lightsweep" ger ett sagolikt fint beyoncé/j.lo-glow & jag tror att många av oss har saknat en sådan här produkt.
 
sculpting powder, som är contourprodukten finns bara i en nyans: "shadester". pudret är helt matt & rätt så neutralt i tonen. det är inte lika grått i nyansen som många contourpuder utan lite varmare. det är rejält pigmenterat & skapar riktigt fina skuggor i ansiktet! till vardags tycker jag att "shadester" är tillräckligt effektfullt på egen hand, men när jag vill framhäva min solbränna lite extra så kompletterar jag med en bronzer.
 
 
shaping powder finns HÄR & sculpting powder finns HÄR.
 
 
 
 
 
 
 

15 oktober 2015 17:05 | MAKE UP |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas