Elin Jaconelli

perfect 4 platinum

 
jag fick lite lätt panik när jag fick höra att min favoritserie från pureology skulle utgå från sortimentet. supersmooth schampo & balsam har inte funnits i butik på flera månader & nu verkar de vara svåra att hitta online också. så himla typiskt när man har fått en favorit (ni kan läsa min recension på super smooth-serien HÄR)! men, eftersom den serien var det bästa jag någonsin provat så ville jag ändå fortsätta med pureology. jag har fått förtroende för märket & valet föll på perfect 4 platinum - en serie för blont/blekt/slingat hår som ska rengöra skonsamt & göra håret mjukt & följsamt utan att missfärga det. 
 
thank you lord för att den här uppsättningen är lika bra som super smooth. jag är gladast i stan! man ska inte döma en bok efter sitt omslag för pureology's produkter ser verkligen skittråkiga ut, men de är mirakel för håret! perfect 4 platinum schampo är ett effektivt & drygt schampo som gör min hårbotten 100% ren & hela håret sådär schamporeklamsluftigt ända in i rötterna. det är inte ett silverschampo, men det är ljusblått & innehåller alltså inga varma pigment som kan missfärga håret. balsamet är krämigt som smör & en liten klick räcker för att göra mina längder silkesmjuka - på riktigt. jag har ett hår som är grovt & naturligt frizzigt & dessutom blekt så det krävs ett balsam av toppklass för att tämja det.
 
jag förstår inte varför inte pureology får mer uppmärksamhet. produkterna är så jävla bra. perfect 4 platinum-duon finns HÄR.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas