Elin Jaconelli

invisible oil

 
bumble & bumble hairdresser's invisible oil är en liten orange plastflaska med pump som går loss på sanslösa 455 kronor. det är alltså inte en produkt som man bara spontanköper, men eftersom jag hörde & läste så himla många hyllningar så kände jag att den var värd en chans. bumble & bumle är ett märke som är väldigt stort i USA, men förhållandevis okänt för oss i sverige då det nästan inte finns att få tag på. sephora har en del av soritmentet (om man har turen att ha en sephora i närheten). jag klickar hem mina b&b-grejer på eleven. det kommer jag att göra i fortsättningen också eftersom de gav mig kanonservice när jag kontaktade deras kundservice i samband med att min hårolja hade läckt ut i mitt paket. två tummar upp från en service-nörd som jag!
 
hairdresser's invisible oil beskrivs som en ljuvlig hårolja som ska ge näring till håret & göra det glansigt men ändå fjäderlätt. det låter ju som en dröm om ni frågar mig. den ska tämja, reda ut, redcuera frizz, mjukgöra & stärka (betyder inte all dessa fancy verb samma sak?). pumpen doserar perfekt (jag jämför i synnerhet med moroccanoil-flaskorna där man får ut en halv liter i varje pump & måste smeta av all överflödig olja på armarna innan man ens vågar ta sig i håret), oljan är lätt i konsistensen & gör håret underbart lent när man arbetar in den i nystylat hår. den doftar riktigt gott också! jag föredrar dock den som mjukgörande & glansgivande finishingprodukt framför att använda den som leave in-produkt i fuktigt hår. den känns tyvärr lite för "oljig" för att sjunka in i håret när man applicerar den i fuktigt hår & då ser håret lite flottigt ut i rötterna när det torkar med olja kvar "utanpå" hårstråna.
 
 
bra hårolja? absolut! värd 455 kronor? nja. det finns andra håroljor med mindre löjeväckande prislappar som är lika bra! plus i kanten för att den inte missfärgar blonda hår & för att den faktiskt känns lite kul när man nu har provat sig igenom de flesta konkurrenterna på marknaden. bumble & bumble hairdresser's invisible oil finns HÄR.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas