Elin Jaconelli

intense

 
 
jag har alltid parfym på mig, men det är ytterst sällan som någon faktiskt kommenterar hur jag doftar. men, två av två dagar med dolce & gabbanas nya doft "intense" på kroppen så har jag fått komplimanger. det är en väldigt speciell doft så jag förstår att folk lägger märke till den även om jag själv upplever att den smälter samman med min egen kroppsdoft. jag går alltså inte runt & känner doften av den på min hud hela dagen, men att kollegerna tror att jag precis har parfymerat mig när det i själva verket var tre timmar sedan jag tog på mig min parfym säger ju en hel del om hållbarheten...
 
dolce & gabbana "intense" är den mest sexiga, lyxiga, glammiga, sensuella, unika & exklusiva doften jag har haft. den tillhör den tunga & söta kategorin, men på ett sätt som känns friskare & helt enkelt mindre "dyr tant" än många av sina kompisar.
 
i doftreceptet hittar vi neroli, mandarin, vita blommor, apelsinblom & tuberos vilket man känner när man sprayar på sig parfymen. men, det tar inte många sekunder för doften att gå från blommig till djup. man känner en tydlig doft av sandelträ, mysk & marshmallows & när huden har fått värma upp doften så doftar det karamell. sött & kolaaktigt. jag hade en kund här om dagen som sa att jag doftade karamell & ville veta vad jag bar för parfym.
 
dolce & gabbana "intense" är en parfym med stor personlighet tillika min nya favoritdoft. den här kommer alltid att stå i mitt badrumsskåp. detta är 100% jag. om man gillar viktor & rolfs parfymer (i synnerhet "bonbon") så kommer man att älska "intense".
 
utseendet är också värt att nämnas. flakongen känns väldigt D&G med sin sleeka design & den bekanta loggan, men sedan sexar man upp det med lite guld & en förpackning i mörkröd sammet: en look som är en perfekt förhandsvisning av vad doften i sig bjuder på.
 
 
ni hittar den HÄR, HÄR & på de vanliga ställena!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas