Elin Jaconelli

maybeauty moroccan miracle hair serum

 
 
jag hade faktiskt inga större förhoppningar när jag blev erbjuden att testa maybeautys hårolja moroccan miracle hair serum. helt enkelt för att det redan finns så många håroljor på marknaden & för att de nya som lanseras sällan lever upp till "originalen". men, hör & häpna: detta är den bästa håroljan jag har haft! jag har haft oljor från bland annat moroccanoil, bumble & bumble, nashi, l'anza & kérastase, men det för mig okända märket maybeauty är den solklara vinnaren.
 
om man ska vara helt ärlig så är väl inte förpackningen superkul precis. snarare superful. jag antar att maybeauty har satsat på den ekologiska looken snarare än den glammiga & det är ju som bekant insidan som räknas. & det är något med den här honungsgula oljan som gör mitt hår helt fantastiskt. oljan är något trögare i konsistensen än andra håroljor, men den blir inte ett dugg fet när man applicerar den. jag tar 2-3 pump, värmer upp oljan i händerna & kramar sedan in den i håret. jag har använt den som leave in-produkt i nytvättat hår, som styling samt som nattinpackning & den funkar så löjligt bra. mitt hår blir silkesmjukt. på riktigt! trots att det finns så många håroljor & serum på marknaden så vill jag påstå att maybeauty moroccan miracle hair serum är revolutionerande. den ger en mjukhet, en glans & en välvårdad känsla som andra oljor inte gör. håret känns starkare & inte bara dränkt i silikon...
 
maybeauty moroccan miracle hair serum innehåller 20,5% olja: 10% är arganolja, 4,5% linfröolja, 3% mandelolja & 3% olivolja. man kan faktiskt känna doften av både argan- & olivolja. det är oundvikligt att inte jämföra doften med moroccanoil (gudfadern av håroljor) & maybeauty doftar inte lika sött & orientaliskt utan lättare mer naturellt.
 
produkten säljs endast hos maybeauty (HÄR) & med rabattkoden elinhair30 får ni 30% rabatt. 174 kronor för en flaska på 100ml alltså. nu känns det nästan som att jag har varit lite för positiv & jag vill verkligen inte att ni ska tro att det här är någon reklamgrej som jag tjänar storkovan på. jag har fått produkten i pressutskick & valde att skriva recensionen för att det är en superprodukt som jag med gott samvete kan rekommendera. jag får alltså inte betalt för att skriva om den. nåja. ni känner ju mig vid det här laget & vet nog att jag inte tummar på min integritet & trovärdighet (att min lilla fis-blogg har överlevt bland alla stora superbloggar är nog av just den anledningen). detta är världens bästa hårolja & det är jag säker på att ni också kommer att tycka!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas