Elin Jaconelli

leksaker

 
 
 
vet ni vad jag har funderat på?
 
jag har funderar på hur olika tjejer & killar ser på det här med sexleksaker...
 
om jag dejtade en kille & hittade en fleshlight i hans sängbordslåda så skulle jag springa mot utgången. "vilket perverst freak" skulle jag tänka medan jag i dramatisk slowmotion sprang mot ytterdörren. run, forrest!!! run!!! om jag föreställer mig en kille som tokrunkar & tittar på porrklipp på sin dator så tycker jag mest att det är komiskt. helt klart en gnutta patetiskt. men, definitivt inte upphetsande! jag ser inte min killes eventuella porrtittande som otrohet utan tycker mest att det är avtändande. jag (& många tjejer med mig) har nämligen en idé om att vi & våra kroppar ska "räcka till" & att killar inte ska behöva porr eller sexleksaker för att bli tillfredsställda. jag skriver detta inlägg i samarbete med kinoshopping där det finns massor av goodies för den som är sugen, men visst har vi en bild av att en man ska vara ständigt kåt ändå? om han behöver porr eller leksaker så är det ett tecken på låg libido eller helt enkelt en knäppisvarning & vi stryker honom från vår lista över potentiella pappor till våra barn. vi strycker över hans namn så hårt att det går hål i pappret.
 
om en kille hittade en tjejs "goodie-drawer" så kan jag inte tänka mig att han skulle reagera på samma sätt. en tjej med lurviga handbojor, dildos & vibratorer är bara cool. en free spirit. & om en kille mot förmodan skulle klaga på att man har en mr. rabbit i sin ägo så skulle man nog be torrbollen att dra dit pepparn växer. jag kan höra mig själv: vem tror han att han är? han äger inte min sexualitet. han har inte ensamrätt på min kåthet. vilken hycklare jag är. det är självklart för mig att jag är boss över min egen njutning. men, jag hade haft väldigt svårt att acceptera om min kille hade "accessoarer" som kunde ersätta mig i hans sexliv. det ena behöver inte utesluta det andra, men jag hade faktiskt sett en lösvagina som en konkurrent & dragit mig ur tävlingen. om en kille hellre stoppar snoppen i ett hudfärgat latexhål än i mig så vill jag inte gifta mig med honom. no judgement, men mitt oskydliga flickhjärta - som vill vara någons allt - hade inte trivts i sällskap av en lösvagina. det finns ingen logik eller rättvisa i det, men det är så jag känner.
 
i ett förhållande "ska" det alltså vara tjejen som antingen redan innehar eller som introducerar de roliga prylarna. om en tjej köper sexleksaker till sin kille i alla hjärtans dag-present så är hon en vild tjej som vet vad hon vill. killens enda reaktion skulle förmodligen vara "sexigt" (män är fåordiga). om en kille däremot köper sexleksaker i alla hjärtans dag-present så kan det skapa det stora ringar på sjön i hans flickväns hjärna: sexleksaker? förväntar han sig att vi ska ligga bara för att det är alla hjärtans dag? glidmedel? då blir det nog ett finger i rumpan ikväll & ingen vill ju gifta sig med en up the butt-girl så då är det nog lika bra att vi hoppar över sexet helt & hållet.
 
för oss tjejer är det mycket mer socialt accepterat att köpa/inneha/få/använda sexleksaker. det är inte ett tecken på svag libido utan tvärtom ett sundhetstecken. det finns väl inga tjejer idag som lyfter på ögonbrynen om någon visar upp sin nya dildo på tjejmiddagen? & om det finns så är det faktiskt ingen tjej som jag skulle vilja bjuda hem på middag. en chockrosa dildo som glittrar, roterar, vibrerar & spelar nationalsången är ju ett klockrent centerpiece på matbordet.
 
en del av mig inser att mitt orättvisa tankesätt bara är en produkt av en gammal urtvättad syn på mäns & kvinnors sexualitet. män är kåta djur som inte behöver några hjälpmedel & kvinnor är fromma lamm som tänder till då & då med hjälp av spännande tillbehör. för alla vet ju att det krävs tillbehör för att en tjej ska kunna få orgasm (om man inte "uppnår" orgasm så är det ett misslyckade. är det konstigt att det inte blir något avslut för oss ibland med den pressen vilandes på våra späda alxar)? den kvinnliga orgasmen är ju känd för att vara ett större mysterium är mordet på olof palme & det är ju toppen för alla lata män överallt. jag tänker väl snarare att HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA med tanke på att en klitoris är lika stor som en pinjenöt.
 
en annan del av mig skiter i ett det är orättvist, sträcker upp en knuten näve i luften & vrålar "oh yeah"! oh yeah för att det finns en del av sexindustrin där det är vi tjejer som är de viktigaste kunderna.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas