Elin Jaconelli

nars sheer glow

 
 
 
jag & min feta hud borde egentligen springa mot utgången när vi ser en foundation med orden sheer & glow i titeln, men jag har varit nyfiken på NARS sheer glow foundation så länge att jag kände att det var dags att slå till! den är inte alls särskilt sheer utan har en medel-till-hög täckningsgrad & jag upplever inte heller att den ger mer "glow" än andra foundations.
 
att jag hittade en nyans som passade mig perfekt var det som till slut fick mig att köpa NARS sheer glow foundation trots att den egentligen inte är anpassad för min hudtyp. ibland måste man våga chansa! NARS är extremt duktiga på att ta fram gula- & olivfärgade produkter, vilket många andra märken misslyckas radikalt med. nyansen "syracuse" är precis så gulbrun som jag vill att en foundation ska vara! det smickrar min bränna, kamouflerar rodnad & matchar bäst med den färg som jag har på kroppen. jag får en riktigt fin finish med NARS sheer glow foundation & mina kunder ser alltid lika besvikna ut när de undrar vad jag har för foundation & jag måste meddela att den dessvärre inte säljs på kicks. komplimanger från främlingar är ett säkert bevis på att en foundation gör sitt jobb som beautifier. word up.
 
att ha fet hy är faktiskt guld värt när man applicerar foundation. man har inga torra partier som förstör ytan utan produkten glider på slätt & fint. sen är det istället hållbarheten som är frågetecknet... jag måste alltid pudra eller blotta min hud under dagen. beroende på vad det är för årstid, väder, om jag har använt primer, vilket puder jag har fixerat med, vilken balans min hud är i osv. osv. så handlar det bara om ifall jag måste göra det efter en timme eller efter tre timmar. jag kommer aldrig undan. med den NARS sheer glow foundation får jag varken kortare eller längre hållbarhet än med andra foundations. jag blottar huden efter två-tre timmar & ännu en gång efter ytterligare två-tre timmar & som med alla foundations så kastar jag mig in i badrummet så fort jag kommer hem för att tvätta av skiten. det spelar ingen roll hur fierce jag känner mig med smink på. efter en arbetsdag eller en utekväll så är det alltid det första jag vill göra. jag hatar när man har haft på sig sminket länge & det känns som att huden i ansiktet inte får luft. när det inte är on fleek längre utan det är glansigt i t-zonen & har krackelerat kring näsvingarna. då finns det inget skönare än att få tvätta av ansiktet så att man kan få gnugga sig i ögonen som ett sömnigt barn & borra ner huvudet i sina finaste soffkuddar utan att lämna avtryck.
 
jag köpte min NARS sheer glow foundationsephora, men den finns även på HQHAIR. tänk på att pumpen inte medföljer. den får man köpa till för 70 spänn & sedan går det inte att få på locket. skäms, NARS. skäms. produktutveckling? någon? anyone? hello? can anybody hear me?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 december 2015 13:08 | MAKE UP |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas