Elin Jaconelli

organic mandarin & mint

 
 
min lillasyster gav mig handtvål & handkräm från rituals i julklapp. med en tillhörande svart träbricka som gör sig fin på handfatet.
doften organic mandarin & mint är vansinnigt fräsch. kombinationen av citrus & mint är verkligen uppfriskande.
 
handtvålen tvättar rent, men löddrar inte lika mycket som den handtvål som man köper i mataffären.
handkrämen är lättflytande, går in fint & doftar alldeles lagom.
 
dessa kommer jag att köpa om & om igen!
 
 
 
 
 
 

soft blanket

 
 
ett yankee candle i doften "soft blanket" gömde sig under granen i år.
en hemtrevlig mix av vanilj, citrus & amber.
 
 
 
 

fillers i julklapp

 
kan ni gissa vad som låg i min julklappshög i år? ett presentkort på juverderm! jag bokade in mig direkt & fick läpparna fyllda redan idag. den här gången med juvederm istället för restylane. jag har aldrig haft juvederm i mina läppar, men många upplever ju att det håller längre än restylane så det ska bli intressant att se om det är samma för mig. hoppas det! min spruta innehöll en halv ml, vilket var alldeles lagom för att ge min överläpp det där lilla extra. vi markerade läpplinjen & amorbågen & det blev perfekt! tanken var ju att jag skulle fylla på mina fillers runt nyår så det var verkligen en perfekt julklapp!
 
 
 
 

christmas eve

 
jag har haft en sanslöst fin julafton.
jag är mätt, trött & nöjd så ikväll får ni hålla till godo med några snabba snapshots på min outfit.
jag återkommer imorgon med fler bilder från min julafton.
 
 

noir

 
jag har ÄNTLIGEN hittat en eyeliner som jag kan skapa en kolsvart & superskarp eyelinervinge med! som inte torkar in & blir smulig efter några veckor som många andra skiteyeliners jag har testat genom åren... cream eyeliner "noir" från laura mercier är som namnet antyder en eyeliner i krämform & OJ, vilken liten guldklimp. den är mjuk & krämig i konsistensen (den känns nästan lite vispad & liksom luftig) & glider på ögonlocken perfekt. den sitter på plats hela dagen & är ändå lätt att ta bort med lite eye make up remover. no gnugg necessary. den här upptäckten hade inte kunnat komma lägligare eftersom en maffig eyelinervinge är min go to-make up look den här vintern. SPRING & KÖP.
 
 
 

 

 

brightening make-up base

 
 
vet ni vad min vinterglåmiga hy mår bra av? en morgonrutin som tillför både fukt & lyster! på vintern är jag extra noggrann med att använda en rengöring som är mild. det får inte strama när jag har tvättat av ansiktet! om huden känns riktigt blek & trist så peelar jag den med en peeling som har riktigt små peelingkorn som inte irriterar. jag använder inte alltid ansiktsvatten, men när jag gör det så är det ett som är skonsamt & som inte torkar ut. jag väljer ansiktskräm efter humör, låter den sjunka in ordentligt & avslutar sedan med en primer med ljusreflekterande pigment. cellular performance make-up base från sensai by kanébo är en primer som ser ut som flytande pärlemor. den gör huden klar & ljusar upp den med ett stänk av silver som ger det där välbehövliga glowet!
 
 
 
 

coatigan

 
min nya coatigan (coat+cardigan) i teddy är vinterns mysigaste köp.
ni hittar den HÄR.
 
 
 
 
 

hearts aflame

 
 
den här lipcombon har jag använt en hel del under slutet av november/början av december.
läppennan heter "russian bordeaux" & finns på make up store. läppstiftet med titeln "hearts aflame" är ett limited edition-stift från mac's a novel romance-kollektion.
perfekta vintervampiga läppar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upp